Home Product News Longline Vision transforms head office space

Nevill Long’s Longline Vision partitioning system has been installed at The Gorilla Glue Company’s new UK head office in Chorley to transform and separate office space, reception area, corridors and a meeting room as part of a Cat B refurbishment.

Kieron McLaughlin of K Mclaughlin Ceilings & Partitions invited Nevill Long to site before the work began to give an idea of budget and schedule of works. The existing space was initially divided up by solid partitioning, making the space dark and closed off, and the brief focused on allowing for more light to enter the space.

Nevill Long’s North West branch supplied the drylining, insulation and frameless glazing for the renovation. The Longline Vision partitioning system was selected for its combination of design versatility and rapid installation to effortlessly create bright, open spaces. The system’s design features slim aluminium profiles without vertical mullions between the panes making it easy to create the desired modern look.

The Gorilla Glue Company wanted to incorporate the company and brand logo onto the single-glazed, frameless glazing without it being too overpowering, so the designers opted for a branded manifestation printed onto frosted film and continued throughout the space, enabling bright colours to be used as bold feature walls throughout the office.

www.nevilllong.co.uk

Photograph: Simon Halstead.

Leave a Reply